Μπορούμε και υποστηρίζουμε κάθετα τα παρακάτω αντικείμενα εργασιών:

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το λογότυπο θα πρέπει να εκφράζει την φιλοσοφία της επιχείρησης, να είναι ευανάγνωστο, αναγνωρίσιμο, διαχρονικό και να προσδίδει κύρος και εμπιστοσύνη. Ο σχεδιασμός λογοτύπου είναι και η βάση για τις υπόλοιπες εφαρμογές της εταιρική προβολής, όπως ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας και η εφαρμογή του σε έντυπα, επιγραφές, συσκευασίες, ιστοσελίδα κλπ.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Βασικά στοιχεία της είναι το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο και οι φάκελοι. Όλα τα στοιχεία που την αποτελούν – γραμματοσειρά, σήμα, χρώματα – πρέπει να συνδέονται μεταξύ τους και να δημιουργούν μια ενιαία εικόνα για το προφίλ, την δραστηριότητα και τους στόχους της εταιρίας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

Η έντυπη μορφή διαφήμισης είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Είναι άμεσο, στοχευμένο και οικονομικό. Ένα μικρό flyer με βασικές πληροφορίες, ένα εταιρικό προφίλ ή ένας πολυσέλιδος κατάλογος είναι κάποια από τα βασικά εργαλεία της επικοινωνίας της κάθε επιχείρησης

OUTDOOR

Όλοι παρατηρούμε καθημερινά διαφημίσεις επιχειρήσεων, υπηρεσιών, προϊόντων σε:

  • επαγγελματικά αυτοκίνητα,
  • στάσεις λεωφορείων,
  • επιγραφές,
  • γήπεδα και άλλους εξωτερικούς χώρους.

Η προβολή της εταιρίας σας σε στρατηγικά σημεία εξωτερικού χώρου με τον σωστό τρόπο μπορούν να απογειώσουν άμεσα τις πωλήσεις σας και να προωθήσουν επιτυχημένα το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στους υποψήφιους πελάτες σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ιστοσελίδα είναι η εικόνα της εταιρίας σας. Λειτουργεί 24 ώρες, 365 μέρες το χρόνο, αντικατοπτρίζει το κύρος, το προφίλ και την ποιότητα των υπηρεσιών σας και ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες. Ανάθεση του σχεδιασμού και της κατασκευής της ιστοσελίδας σας στην Diadyktio σημαίνει μια επιτυχημένη διαδικτυακή σας παρουσία.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ομάδα της Diadyktio αναλαμβάνει να φέρει την εταιρική σας ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Έρευνα ανταγωνισμού- λέξεων κλειδιών και διαδικασίες βελτιστοποίησης σύμφωνα πάντα με τους κανόνες προώθησης των μηχανών αναζήτησης είναι κάποιες από τις ενέργειες που υλοποιούνται για την επίτευξη των στόχων.

SOCIAL MEDIA

Προσελκύστε έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά πελάτες για την επιχείρηση σας αναθέτοντας στους Social Media Experts της Diadyktio την διαφημιστική καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα που θα σας προτείνουν. Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία προώθησης στο διαδίκτυο με στοχευμένο κοινό και μετρήσιμα αποτελέσματα.


Τμήμα πωλήσεων :

Για μελέτες, κοστολόγηση & ανάληψη διαφημιστικών κατασκευών – εφαρμογών & υπηρεσίες γραφικών τεχνών και διαδυκτίου.

Δημιουργικό τμήμα μακετών & επεξεργασίας ηλεκτρονικών αρχείων :

Για υλοποίηση και παρουσίαση οποιασδήποτε διαφημιστικής κατασκευής – εφαρμογής & υπηρεσίες γραφικών τεχνών.

Τμήμα ψηφιακών εκτυπώσεων :

Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων, με άριστη ποιότητα εκτύπωσης πολλαπλών υλικών και μεγάλης παραγωγικότητας. Ψηφιακές εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης, φωτογραφικής πιστότητας πολλαπλών υλικών. Για να έχουμε το ανώτερο επιθυμητό αποτέλεσμα στην ποιότητα εκτύπωσης και να καλύπτουμε τις προδιοαγραφές των υλικών, όλες οι εκτυπωτικές μηχανές είναι κλεισμένες σε δικούς τους χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους με σταθερές θερμοκρασίες που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των μηχανών αλλά και της συμπεριφοράς των υλικών.

Τομέας παραγωγής κατασκευών, υλοποίησης έργων και επικολλήσεων :

Τμήμα υλοποίησης : Το τμήμα των ψηφιακών εκτυπώσεων υποστηρίζεται ταυτόχρονα με επιπλέον ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό:

  • Πλαστικοποιητική μηχανή 1,60m φάρδος
  • Γαζωτική μηχανή
  • Μπουντουζιέρα

Θερμοκολλητική μηχανή κ.λ.π. και το ανθρώπινο δυναμικό του, για τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των εργασιών και την πρέπουσα υλοποίησή τους.

Τμήμα επικόλλησης (εφαρμογής) αυτοκινήτων και φορτηγών ολικής ή μερικής κάλυψης

Τμήμα εξωτερικών συνεργείων τοποθέτησης και εφαρμογών – κατασκευών με δικό μας ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Τομέας κατασκευής αντικειμένων με την μέθοδο decoupage:

Τι είναι το ντεκουπάζ;

Η λέξη προέρχεται από το Γαλλικό «decouper» που σημαίνει “κόβω». Είναι η τέχνη ή τεχνική του να διακοσμείς διάφορα αντικείμενα με μικρά κομμάτια χαρτί. Πολλές φορές το ντεκουπάζ εφαρμόζεται σε συνδυασμό με το κολλάζ και τη ζωγραφική και τα απoτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό.

Που μπορεί να εφαρμοστεί;

Το ντεκουπάζ μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε είδους επιφάνεια: ξύλο, χαρτί, γυαλί, πέτρα, πηλό, κερί, μέταλλο ή πλαστικό, ακόμη και ύφασμα. Έτσι, μπορείς να μεταμορφώσεις έπιπλα, κουτιά, εξώφυλλα βιβλίων, δίσκους σερβιρίσματος, πιατέλες, βάζα, κεριά, γλάστρες, βότσαλα, κορνίζες, καθρέφτες κτλ.